Doe je mee?

Herenboer worden

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Download dan het aanmeldformulier. Als je die tekent en terugstuurt, ben je meteen kandidaat-Herenboer. Je kan hem per mail of per post aan ons toesturen. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina. Lukt het niet op deze manier? Vul dan het contactformulier hiernaast in en zet er in dat je graag wilt tekenen. We nemen dan snel contact met je op.

Statuten en huishoudelijk reglement

Bij de coöperatie behoren statuten. Deze zijn inzichtelijk voor iedereen die daarin geïnteresseerd is. Alle Herenboeren gezamenlijk stellen een huishoudelijk reglement op. Het concept vind je hier.

Helpen

Wil je ons helpen om de boerderij dichterbij te brengen? Wordt dan kartrekker, dat zouden we geweldig vinden! Neem even contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Als je in de opmerking zet dat je wilt helpen, nemen we snel contact met je op.

Aanmelden voor de nieuws brief of een vraag stellen

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen, heb je een vraag, een suggestie of wil je meer informatie over de Herenboerderij? Neem dan gerust contact met ons op met het contactformulier hiernaast.

Ons adres

Voor het opsturen van je intentieverklaring:

Herenboeren Breda
t.a.v. secretariaat
Lavendelheide 2a
4841 NS  Prinsenbeek

info@herenboerenbreda.nl

Ik heb interesse…