Skip to content

Kom-kom-er bij

Herenboer worden

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Download dan het aanmeldformulier. Als je die tekent en terugstuurt, ben je meteen kandidaat-Herenboer. Je kan hem per e-mail of per post aan ons toesturen. Wil je over het aanmelden contact met ons opnemen dan kan dat met het contactformulier. Contactgegevens en het contactformulier staan onder het menu Contact.

Financiële inleg in de coöperatie

Gelijktijdig met het invullen en retourneren van het aanmeldformulier, betaal je je inleg voor de coöperatie. Nadat je je inleg hebt betaald, ben je lid van de coöperatie en start tevens ook de contributie verplichting. De contributie wordt per maand geïncasseerd op basis van de door het lid afgegeven SEPA-machtiging

Statuten en huishoudelijk reglement

Je wilt natuurlijk weten waar je aan begint. Bij een coöperatie horen statuten. Deze zijn inzichtelijk voor iedereen die daarin geïnteresseerd is. Alle Herenboeren gezamenlijk stellen een huishoudelijk reglement op. Deze worden door de algemene ledenvergadering (dus wij allemaal) vastgesteld.

Heb je nog vragen?

Heb je een vraag, een suggestie of wil je meer informatie over de Herenboerderij? Neem dan gerust contact met ons op. Contact informatie vind je onder contact.
Of kom naar een van onze informatieavonden, deze vindt je in de agenda. Of meld je aan voor een rondleiding 

Helpen met de boerderij

Er zijn allerlei manieren waarop je een bijdrage kunt leveren als vrijwilliger.
Soms kan de boer bijvoorbeeld wat extra hulp gebruiken, kun je helpen bij de wekelijkse uitgifte of met andere werkzaamheden of kun je deelnemen aan één van de commissies.

Ook hiervoor kun je gebruik maken van het contactformulier onder het menu Contact.