Skip to content

Communicatie

Communicatie commissie

Communicatie; menig organisatie valt of staat er mee. Goed communiceren is cruciaal voor een goede bedrijfsvoering. Zo ook bij onze herenboeren coöperatie.

Tot de jaarwisseling begaf de herenboerencommunicatie zich vooral in de ‘wervende’ sfeer. Nu de coöperatie is opgericht en wij ook daadwerkelijk van start gaan, gaan we ons ook meer richten op ‘interne communicatie’.

Binnen de communicatiewerkgroep hebben we verschillende taken die bijdragen aan goede informatievoorziening naar de leden en geïnteresseerden. Denk bij deze taken onder andere aan: onderhoud en redigeren website; verzamelen informatie, opstellen en versturen nieuwsbrieven naar leden en geïnteresseerden; schrijven en versturen persberichten; onderhouden diverse social media kanalen; opstellen formele uitnodigingen naar leden; opmaak diverse posters, flyers etc en het zoeken naar externe kanalen om herenboeren onder de aandacht te brengen. Een behoorlijk pakket, maar door de taken goed te verdelen onder de leden van de commissie is de individuele druk niet al te hoog. 

Commissieleden:

Joost Emke
Erik Langmuur
Caroline van Ham
Monique van Gurp
Paul Lemmens
Emmy van Kleef

We zijn nog op zoek naar een fotograaf en iemand die goed met twitter uit de voeten kan. Ben jij dat? Neem dan contact op met communicatie@herenboerenbreda.nl