Skip to content

Ledenwerving commissie

De Commissie ledenwerving

De commissie ledenwerving bestaat uit een aantal zeer enthousiaste en betrokken Herenboeren leden. Bijna wekelijks leiden wij geïnteresseerden rond op onze boerderij aan de Liesdreef in Breda.

En elke keer merken wij dat ons enthousiasme alleen maar toeneemt. En dat is niet gek als je bedenkt hoeveel we in een jaar tijd al voor elkaar hebben gekregen: van kale vlakte begin 2020 tot een overvloed aan groenten, eieren en inmiddels ook vlees, begin 2021.  Daarnaast hebben wij afgelopen januari en april ruim 3500 stuks fruitbomen en bessenstruiken geplant. Het wordt alleen maar mooier.

Herenboeren Op ’t Lies: een natuurinclusieve coöperatie, waar in de nabije toekomst voor 500 mensen het grootste gedeelte van hun eten zal worden verbouwd.

Een rondleiding zal grotendeels over het door de gemeente Breda aangelegd natuurpad gaan. Dit pad leidt je langs kikkerpoelen, bosschages, kruiden en bloemstroken. Een ieder die interesse heeft in het concept van Herenboeren geven wij graag een rondleiding.

Ook is het mogelijk een informatie avond bij te wonen. Onder de huidige omstandigheden doen wij dat 2 wekelijks via een online meeting. Daarvoor kun je terecht op de homepage van deze site.

Interesse? Geef jezelf op om alles te weten te komen over Herenboeren Breda via ledenwerving@herenboerenbreda.nl

Commissieleden:

Bram Havekes