Uitgifte commissie

 

Herenboeren Uitgifte commissie

De uitgiftecommissie van Herenboeren Op ’t Lies is volop bezig met hoe we onze verse producten straks het beste kunnen uitgeven aan de leden van de Herenboeren. Als je nu gewend bent je boodschappentas te vullen met groente/ fruit/ aardappelen/ eieren supermarkt te halen, besef je nu pas dat logistiek niet automatisch gaat. Dat er veel vragen en keuzes zijn.

Waar zijn we mee bezig?

We willen vanaf de eerste oogst de producten op een handige, veilige en overzichtelijke manier aankunnen aanbieden. Een aantal onderwerpen waar we nu mee bezig zijn:

  • In samenwerking met de inrichtingencommissie (IC) kijken we naar de parkeerplaats. Hoe groot moet deze zijn? Waar is die gesitueerd, wat kan qua ondergrond, wat kost dat, wat mag wel en wat niet?
  • Hoe kunnen we overdekt sommige van de producten aanbieden?
  • Wat is het handigste voor Margje, onze boerin, om de producten op te slaan als ze zijn geoogst? En we ze ook handig kunnen uitgeven.
  • Welke kratten/eiertrays verwachten we nodig te hebben? Hoeveel moeten we er hebben en waar zijn deze te koop?

Natuurlijk doen we inspiratie op in Boxtel en bij andere locaties van Herenboeren.

Zelf ideeën of contacten?

Ideeën zijn van harte welkom bij ons als uitgiftecommissie. Als je zelf al contacten hebt met leveranciers (denk aan kratten, pallets, bestrating) dan horen we dat ook graag.

Uitkijken naar de eerste uitgifte

De Uitgiftecommissie kijkt reikhalzend uit naar de allereerste uitgifte. Het moment dat alle monden van Herenboeren Op ’t Lies starten met het genieten van de tassen met onze lekkere producten. Ongetwijfeld zullen we nog veel leren qua logistiek naarmate we meer producten kunnen uitgeven en meer monden hebben. We hopen jullie binnenkort te zien bij de uitgifte.

Christa, Jeroen, Marco, Nancie en Paul